Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Školka

(David - ZKO Zásmuky, 14. 3. 2011 17:01)

Dobrý den,
v současné době nové členy nepřijímáme, nicméně by jste mohla na cvičák přijet některou sobotu dopoledne, kdy máme trénink a zkusíme Vám nějak s problémy poradit. S pozdravem Pohořelý David

Výcvik

(Marta, 9. 3. 2011 12:20)

Dobrý den, mám Hovawarta (10 měsíců), který prošel školkou v jiné kynologické organizaci. Velmi ráda bych pokračovala hlavně ve výcviku poslušnosti. Výcvik bych ale raději z důvodu nedostatku zkušeností konzultovala. Pes je zatím bezproblémový. Bylo by možné vás navštívit a domluvit se na dalším postupu? Předem děkuji za odpověď.

Re: Výcvik

(David - ZKO Zásmuky, 9. 3. 2011 20:46)

Dobrý den,
v případě Vašeho zájmu o výcvik poslušnosti bych navrhoval přihlášení do našeho Kurzu pro mladé psy a začínající psovody, který začíná 26.3.2011 (viz úvodní strana "Psí školka V.", kde potřebné informace účastníkům podáváme a zároveň ukazujeme v praxi na našich psech.
S pozdravem Pohořelý David

Poslušnost

(Radka, 10. 1. 2011 22:36)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli i teď v zimním čase je možné začít s výcvikem, především poslušnosti. Mám fenku (6 měsíců) zlatého retrívra, která již prošla školkou v jiné kynologické stanici.Ve výcviku by jsme chtěli nadále pokračovat, ale vzhledem k tomu, že jsem psovod začátečník ráději bych výcvik konzultovala. Děkuji předem za odpověď

Re: Poslušnost

(David - ZKO Zásmuky, 13. 1. 2011 13:33)

Dobrý den,
poslušnost je možné začít cvičit kdykoliv, záleží na věku štěněte. Podle toho si určíte co a s jakou intenzitou budete procvičovat.

Jinak by bylo vhodné kdyby jste nás navštívila v některém z tréninkových dnů (nyní nejlépe sobota) a prodiskutujeme další postup.

Také bych Vám vřele doporučil náš seminář s několikanásobným mistrem světa p. Jaromírem Váchou, který se koná tuto sobotu 15.1.2011. Více info na úvodní straně dole. Volné místo je, můžete se přihlásit.

školka pro mladé psy

(Petra z Vyžlovky, 28. 1. 2010 12:46)

Vážený pane Pohořelý, děkuji Vám za odpověď, určitě se do kurzu přihlásím. Máme ještě kamarádku fenku stejně starou, hned by bylo o školáčka víc.Stránky budu sledovat, ev.přijedu a domluvíme nějaké hodiny, to bych ale předem zavolala a dohodla. Přeji krásné dny a brzké jaro. Petra

Pro Petru z Vyžlovky

(David - ZKO Zásmuky, 28. 1. 2010 10:28)

Samozřejmě je možné, aby jste se u nás na cvičáku stavila a domluvíme se. Jinak plánujeme opět otevřít Školku pro mladé psy a začínající psovody, tak by jste se tam mohla případně přihlásit. Nicméně není zatím zvolen pevný termín, vše bude záležet především na počasí. Zatím nám moc nepřeje :-( Sledujte naše stránky, kde bude vše v dostatečném předstihu oznámeno.
S pozdravem David Pohořelý

krátkodobý výcvik

(Petra z Vyžlovky, 26. 1. 2010 11:17)

Dobrý den,
potřebovala bych poradit s výchovou 7 měsíčního křížence dalmatina.Je hodný, doma nelikviduje,na přivolání přiběhnne, ale je hravý, má tendenci každého na ulici vítat a skákat a vzhledem k tomu, že mám ještě staré dva psy, nechci zanedbat jeho výcvik omlouváním, že je hravé štěně. Byla by možná nezávazná návštěva u vás na cvičáku, kde bysme se domluvili třeba na pár lekcích základních povelů?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Petra z Vyžlovky

Hostování

(Žaneta, 14. 12. 2009 20:10)

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda je možné hostování na vašem cvičišti a případně za jakých podmínek.Předem děkuji za odpověď,prosím na email santalavida@gmail.com

S pozdravem Žaneta www.santalavida.cz

pro Hanku z Chvátlin

(David - ZKO Zásmuky, 22. 7. 2009 15:12)

Dobrý den,
můžete navštívit náš cvičák kteroukoli sobotu, jsme tam od 8:00 do cca 12:00 hod. a domluvíme se. Přijeďte i s pejsekm.

Zdraví David Pohořelý

výcvik psa

(Hanka, 21. 7. 2009 23:44)

Dobrý den,
potřebovala bych poradit s výchovou rok a půl starého psa, křížence vlčáka. Pes není zlý ani agresivní vůči okolí, v uzavřeném prostoru (na zahradě)funguje skvěle, avšak venku často řeším jeho útěky za zvěří. Byla by možná nezávazná návštěva u vás na cvičáku, kde bysme se domluvili na dalším postupu?
Díky za odpověď
Hanka z Chvatlin

štěňata

(Nicole Rauvolfová, 9. 6. 2009 18:32)

Dobrý den,provádíte také výcvik šťěňat v základní poslušnosti? Popřípadě od jakého věku psa a za kolik? Našemu prckovi je zatím jen osm týdnů,takže to zatím neni aktuální,ale jsme z doubravčan,tak bychom to k vám časem neměli daleko:-) Dík za odpověď

poděkování

(Markéta Šmejkalová, 28. 5. 2009 16:49)

Zdravím všechny členy ZKO. Chtěla jsem vám oznámit ,že jsem úspěšně získala titul Bc. a svou práci na téma Výcvik psů obhájila za jedna.Děkuju všem moc za spolupráci,hlavně Milanovi.

poděkování

(Hanka, 25. 11. 2008 19:31)

Moc pěkně děkuji za snahu.

pro Hanku

(David, 25. 11. 2008 8:14)

Dobrý den, pakliže přítel dělá na směny a jezdil by v sobotu na cvičák 1x za 14 dní, tak je to pochopitelně málo. Zatím tedy ať jezdí i ve středu, aby byl na cvičáku 1x týdně.
V sobotu 13.12. máme členskou schůzi, kde budeme jednat o časovém rozvrhu pro začínající kynology (kdy a od kolika hodin se jim bude instruktor věnovat), takže pak uvidíme. Zatím tedy zůstává termín středa a sobota. Kdyby jste ještě něco potřebovala, můžete mne kontaktovat na mail - viz Členové výboru ZKO
S pozdravem Pohořelý David

rada

(Hanka, 25. 11. 2008 7:35)

Dobrý den, tak mi prosím poraďte. Ráda bych aby psici cvičil přítel. Pokud by měl na cvičák jezdit 1x týdně tak může jeden týden ve středu a druhý týden v sobotu. Dělá na směny. Má tedy chodit na cvičák jen 1x za 14 dní??? A nebo nemohl by se jim někdo věnovat před 16 hodinou? Moc děkuji za odpověď.

pro Hanku

(David, 23. 11. 2008 21:07)

Dobrý den,
ve středu máme tréninky od 16.00 hod., tématicky zaměřeny převážně na obrany. Rádi Vás uvidíme, když se přijedete podívat. Nicméně je tento trénink pro zkušenější psy, kteří už mají určité základy výcviku zvládnuty. Pro vás jakožto začátečníky jsou z hlediska výuky vhodnější a prospěšnější soboty, kdy se Vám můžeme plně věnovat.
S pozdravem, David Pohořelý

Dotaz

(Hanka, 23. 11. 2008 19:38)

Dobrý den, v sobotu 22.11. jsme se byli podívat na váš cvičák. Nejsem odborník jen co jsem do teď načetla, nicméně se mě a i mému příteli a ovčandě moc líbylo. Dobré rady na úvod a fajn přístup nás přesvědčil. Chceme cvičit naší psici s vaší pomocí. No a dotaz je na hodinu kdy jste na cvičáku ve středu. Sobotu si pamatuji, ale středa vypadla z hlavy. Stránky jsou pěkné a fotečky také. S pozdraven Hanka

pro Vlčáka

(David - administrátor, 23. 11. 2008 11:49)

Děkujeme za pochvalu. Snažíme se neustále naše stránky rozšiřovat a aktualizovat. Jsme teprve na začátku, postupně bude přibývat i více fotografií.
Ještě jednou díky :-)

Je to možný ...

(Vlčák, 23. 11. 2008 0:09)

... že na vaše hezké stránky ještě nikdo nepřipsal do knihy návštěv žádný komentář ? Tak dobrá tedy - jsem první. Mohu-li velmi stručně: přehledné, jasné a přitom líbivé. Tak Ať se vám daří - jak v kynologii, tak i na webu.