Jdi na obsah Jdi na menu
 


Členská schůze ZKO 2024

Vážení členové,

dne 13.1.2024 (sobota) se koná od 10:00 hod volební členská schůze ZKO Zásmuky.
 

Na programu bude zhodnocení letošního roku, plány na rok 2024, volba nového výboru ZKO, revizora a delegátů na konferenci Středočeského kraje a závěrečná diskuse.

Pokud by někdo rád pracoval ve výboru ZKO, nechť se prosím přihlásí e-mailem Michaele Černé nejpozději do 7.1.2024. Musí uvést pozici, na kterou se hlásí (např. Michaela Černá - předseda) a to z toho důvodu, že všichni kandidáti musí být uvedeni předem na volebním lístku.

Na konferenci Středočeského kraje může jet 1 člen naší ZKO. Jako zástupce se hlásí Michaela Černá. Pokud by se chtěl někdo přihlásit jako delegát na konferenci, nechť se prosím přihlásí nejpozději na volební schůzi.

Prosím všechny členy o potvrzení účasti či neúčasti na této volební schůzi písemně (stačí e-mailem) Michaele Černé nejpozději do 7.1.2024. Nutné !!!

Připomínám všem platbu členských příspěvků na rok 2024 do konce roku 2023 převodem na účet ZKO, nebo po domluvě v hotovosti u Kateřiny Štěpařové.
V případě odpracovaných brigád platí dospělý člen 850,- Kč, nezletilý 450,- Kč. Za každou neodpracovanou brigádnickou hodinu zaplatí člen 100,- Kč. Přehled odpracovaných brigád je zveřejněn na webových stránkách ZKO.

 

V tento den odpadá výcvik. Účast potvrďte předsedkyni ZKO, Michaele Černé.